Ein kjempefin og lett salat for deg som elskar spekemat. Nyt den åleine eller som ein del av tapasbordet.
Skjær skinka i så tynne skiver som mogleg.
Legg skinkeskivene utover eit fat, saman med tynne skiver med spekepølse. Det kan gjerne vere ein salamivariant!
Knekk av den nederste delen av aspargesen, og skrell litt oppover stilken med ein potetskrellar.
Kok aspargesen i like delar av vatn og smør. Koketida er avhengig av tjukkleika, men eit par minuttar er gjerne nok.
Løft ut aspargesen og la den ligge og kjøle seg ned, før du kuttar den i passeleg store bitar.
Ingredients
Directions
Skjær skinka i så tynne skiver som mogleg.
Legg skinkeskivene utover eit fat, saman med tynne skiver med spekepølse. Det kan gjerne vere ein salamivariant!
Knekk av den nederste delen av aspargesen, og skrell litt oppover stilken med ein potetskrellar.
Kok aspargesen i like delar av vatn og smør. Koketida er avhengig av tjukkleika, men eit par minuttar er gjerne nok.
Løft ut aspargesen og la den ligge og kjøle seg ned, før du kuttar den i passeleg store bitar.