Historier & Inspirasjon


RØROSKJØTT: EIN EKTE VERDISKAPAR

RØROSKJØTT: EIN EKTE VERDISKAPAR

Med kjærleik til faget, kjennskap til bonden, dyra og beitene, bearbeider og foredler Røroskjøtt, i samarbeid med Røros Slakteri, kortreist og lokalprodusert kjøtt. Røroskjøtt har fleire..

- Les meir -
Vaffeldagen: 25. mars

Vaffeldagen: 25. mars

Mandag 25. mars er vaffeldagen og vi feirar ei av dei eldste kakene våre med ei oppskrift frå Kari Støfringsdal​ og Åse Kongsvik si kokebok Fjordamat på tørre vaflar og ei lita historie:

Åse..

- Les meir -
Reportasje: Bulandet, havet og fisken

Reportasje: Bulandet, havet og fisken

Frå havet til butikken

– Når du kjøper fisk frå Hillersøy kan du vere sikker på at den er norsk, den er berekraftig forvalta (MSC godkjent), og den er foredla og pakka i..

- Les meir -