Historier & Inspirasjon


Reportasje: Bulandet, havet og fisken

Reportasje: Bulandet, havet og fisken

Frå havet til butikken

– Når du kjøper fisk frå Hillersøy kan du vere sikker på at den er norsk, den er berekraftig forvalta (MSC godkjent), og den er foredla og pakka..

- Les meir -
Skitnesøndag og moderne tradisjonsmat

Skitnesøndag og moderne tradisjonsmat

For nokon er smalahove eit av årets kulinariske høgdepunkt. For andre noko som ikkje fristar i det heile. Men visste du at det er ein eigen dag som er tett knytt til denne tradisjonsrike..

- Les meir -
RØROSKJØTT: EIN EKTE VERDISKAPAR

RØROSKJØTT: EIN EKTE VERDISKAPAR

Med kjærleik til faget, kjennskap til bonden, dyra og beitene, bearbeider og foredler Røroskjøtt, i samarbeid med Røros Slakteri, kortreist og lokalprodusert kjøtt. Røroskjøtt har fleire..

- Les meir -