Spekesalat

 

 spekeskinke, i tynne skiver
 krydret spekepølse, i tynne skiver
 8-10 grønne asparges parmesan eller annen vellagret ost
 parmesan eller annen vellagret ost
 god olivenolje
Slik gjer du
1

Skjær skinka i så tynne skiver som mulig.

2

Legg skinkeskivene utover et fat sammen med tynne skiver spekepølse, gjerne en salamivariant.

3

Knekk av den nederste delen på aspargesen, og skrell litt oppover stilken med en potetskreller.

4

Kok aspargesen i like deler vann og smør. Koketida er avhengig av tykkelsen, men et par minutter er gjerne nok.

5

Løft ut aspargesen og la den ligge og avkjøle litt før du kutter den i passe store biter.

Ingredients

 spekeskinke, i tynne skiver
 krydret spekepølse, i tynne skiver
 8-10 grønne asparges parmesan eller annen vellagret ost
 parmesan eller annen vellagret ost
 god olivenolje

Directions

Slik gjer du
1

Skjær skinka i så tynne skiver som mulig.

2

Legg skinkeskivene utover et fat sammen med tynne skiver spekepølse, gjerne en salamivariant.

3

Knekk av den nederste delen på aspargesen, og skrell litt oppover stilken med en potetskreller.

4

Kok aspargesen i like deler vann og smør. Koketida er avhengig av tykkelsen, men et par minutter er gjerne nok.

5

Løft ut aspargesen og la den ligge og avkjøle litt før du kutter den i passe store biter.

Spekesalat