Sild og myk eggerøre

Juvik - Sild og eggerøre - Smaksglede

 

 6 Egg
 2ss Smør
 2ss Fløte
 1-2 fileter god spekesild, utvannet
 2 beter, kokte gressløk, hakket
1

Ha smøret i ei kald panne, og varm opp på svak varme.

2

Når smøret nesten er smeltet, har du i eggene. Rør sammen, og når eggehvitene begynner å bli hvite, rører du inn litt fløte.

3

Trekk så panna til side. Eggerøra skal være myk og litt løs, da smaker den best. Siden den skal serveres med spekesild, trenger du ikke smake til med salt.

4

Skjær sildefileten i passe store biter, og del opp de ferdigkokte og møre betene i båter. Fordel dette over eggerøren.

5

Dryss over gressløk, og server mens eggerøra er lun.

Ingredients

 6 Egg
 2ss Smør
 2ss Fløte
 1-2 fileter god spekesild, utvannet
 2 beter, kokte gressløk, hakket

Directions

1

Ha smøret i ei kald panne, og varm opp på svak varme.

2

Når smøret nesten er smeltet, har du i eggene. Rør sammen, og når eggehvitene begynner å bli hvite, rører du inn litt fløte.

3

Trekk så panna til side. Eggerøra skal være myk og litt løs, da smaker den best. Siden den skal serveres med spekesild, trenger du ikke smake til med salt.

4

Skjær sildefileten i passe store biter, og del opp de ferdigkokte og møre betene i båter. Fordel dette over eggerøren.

5

Dryss over gressløk, og server mens eggerøra er lun.

Sild og myk eggerøre