Julekveite frå HillersøyDet er ikkje berre pinnekjøt og ribbe som står på matbordet i jula. Mange har gode juletradisjonar med fisk, og her har de ei flott oppskrift med kveite frå Hillersøy.
Kaffelatte med smak av haustEin god kopp med kaffi er alltid ein god idè. No når hausten er her er det godt å "pimpe" den opp med krydder som passar årstida. Her får du ei oppskrift på kaffelatte med smak av innekos og peiskos!
Bakt omelettHar du ein del restar i kjøleskapet? Lag deg ein omelett! Du kan nytte dei restane du har (poteter, pasta, pålegg..), men vi har altså nytta desse.
SjokoladesausDenne sjokoladesausen kan du nytte til dessert og kaffe!
KaffemokkaEin god kopp med kaffi gir ein god start på dagen. Har du kanskje lyst på noko ekstra å kose deg med til lunsj? Kaffemokka med espresso frå Sognefjord kaffibrenneri slår ikkje feil!
Lam i form med poteterDu kan lage mykje godt av lammekjøt. Prøv lammekjøt i ei form med mykje gode grønsaker attåt!
LammecurryDet er ikkje berre fårikål ein kan nytte lammekjøttet til! Prøv med fleire gode og sterke smakar: Lammecurry frå Trines matblogg er ein kjempegod rett. Oppskrift for 4 porsjonar.
Bakt eple med heimelagavaniljesausDet finnast mange gode måtar å nytte eple på. Har du mykje eple? Del dei i to, hiv i ovnen og nyt med vaniljesaus! Sjekk ut denne oppskrifta.