Grillbein frå Haugen GardsmatHaugen Gardsmat i Flåm produserer mat tufta på tradisjon og kvalitet i samspel med naturen kring seg. Og spesielt eit av produkta deira bør du unne deg på grillen i sommar – Våre grillbein frå Sogn, seier Odd Ohnstad og smiler.
Heilgrilla lammebog frå EdelgardPrisvinnaren grilla lammebog frå Edelgard er både ferdig krydra og sous-vide pakka, så den er både rask og utruleg velsmakande på grillen - prøv den med honning- og limeglaserte rotgrønsaker
Krema pasta med røykt laksLokalmatoppskrift frå Garnviks Røykeri - Slik lagar du ein rett som imponerar med både smak og presentasjon. Heimelaga pasta med røykelaks passar som både tilbehøyr og som hovudrett. Laks frå Garnviks Røykeri finn du i utvalde Coop Nordvest-butikkar.
Småkje frå Kandal KjøttLår av småkje frå Kandal Kjøtt er fantastisk på grillen, men om det er pause i grillsesongen kan du prøve denne nydelege oppskrifta! Marineres gjerne over natta, og etter eit par timar i ovnen kan du nyte eit saftig, magert og smakfullt lokalmatmåltid - serverast med fløytegratinerte poteter, og dine favorittgrønsaker
Gratinert kvit bacalaoNæringsrik og smakfull oppskrift på gratinert kvit bacalao for 3-4 personar, eller ein veldig sulten. Oppskrift frå Volda Mat - spør etter bacalao frå Volda Mat i din Coop Nordvest-butikk.
Fiskeburger med fiskekarbonadeEin litt sunnare hamburger med fiskekarbonade frå Volda Mat - prøv den med raudlauk, agurk og tomat, eller gjerne med sylta raudløk.
Klassiske pannekaker med baconPannekaker med bacon og blåbærsyltetøy - ein av dei mest allsidige og poplulære matrettane i landet vårt. Prøv denne enkle oppskrifta med blåbærsyltetøy og bacon frå Ole Ringdal.
Julekveite frå HillersøyDet er ikkje berre pinnekjøt og ribbe som står på matbordet i jula. Mange har gode juletradisjonar med fisk, og her har de ei flott oppskrift med kveite frå Hillersøy.
Kaffelatte med smak av haustEin god kopp med kaffi er alltid ein god idè. No når hausten er her er det godt å "pimpe" den opp med krydder som passar årstida. Her får du ei oppskrift på kaffelatte med smak av innekos og peiskos!