Fiskekaker frå Volda Mat med asiatisk vriSaftige fiskekaker frå Volda Mat gjer seg særs godt i denne asiatisk inspirerte middagsretten, som er både barnevenleg og full av spennande smakar. Oppskrifta kjem frå Kent Ole Strømsøy ved Restaurant Bryggekanten.
Raspeball “pytt-i-panne”Den perfekte restemiddagen, som nesten går gårsdagens middag ein høg gang - steikt raspeball med eit lite trekk honning, ein vinnar for små og store. Prøv denne enkle retten med raspeball frå Volda Mat eller Signes Raspeball!
Kvit pizza med kjerizo og sylta rødløkPizza på ekte lokalmatvis - denne pizzaen er "kvit", og er ei smaksoppleving av dei sjeldne, med ost frå Myrdal, krydder frå Høgt og Vilt og geitepølse frå Kandal Kjøtt. Oppskrift frå Kent Ole Strømsøy.
Rustikk bakt potet med Myrdalost og kjerizoEn rustikk smaksbombe av ei bakt potet, med ost fra Myrdal, Rørosrømme og Kjerizo frå Kandal Kjøtt. Oppskrift frå Kent Ole Strømsøy hjå Restaurant Bryggekanten Florø.
Steikt potetball frå Volda MatPrøv denne varianten av eit av landets mest populære tradisjonsmatrettar - Steikt potetball frå Volda Mat, gjerne saman med bacon frå Ole Ringdal!
Grillbein frå Haugen GardsmatHaugen Gardsmat i Flåm produserer mat tufta på tradisjon og kvalitet i samspel med naturen kring seg. Og spesielt eit av produkta deira bør du unne deg på grillen i sommar – Våre grillbein frå Sogn, seier Odd Ohnstad og smiler.
Heilgrilla lammebog frå EdelgardPrisvinnaren grilla lammebog frå Edelgard er både ferdig krydra og sous-vide pakka, så den er både rask og utruleg velsmakande på grillen - prøv den med honning- og limeglaserte rotgrønsaker
Krema pasta med røykt laksLokalmatoppskrift frå Garnviks Røykeri - Slik lagar du ein rett som imponerar med både smak og presentasjon. Heimelaga pasta med røykelaks passar som både tilbehøyr og som hovudrett. Laks frå Garnviks Røykeri finn du i utvalde Coop Nordvest-butikkar.
Småkje frå Kandal KjøttLår av småkje frå Kandal Kjøtt er fantastisk på grillen, men om det er pause i grillsesongen kan du prøve denne nydelege oppskrifta! Marineres gjerne over natta, og etter eit par timar i ovnen kan du nyte eit saftig, magert og smakfullt lokalmatmåltid - serverast med fløytegratinerte poteter, og dine favorittgrønsaker