Viltgryte og flatbrød med chili og havsalt fra Mosbøen Gård

Coop Nordvest - norske oppskrifter - Lokale smakar - tradisjonsmat - lokalmat - norsk mat - matkultur - kortreist mat - norsk matprodusent - tradisjonelle smaksoppleveingar - lokalmatprodukt - lokalmatprodusentar
VanskelegheitsgradEnkel

Denne deilige viltgryta gjer seg utmerka saman med flatbrød med chili og havsalt frå Mosbøen Gård. Oppskrifta er tilpassa 4 porsjonar.

 

 Ca. 1 kg viltkjøtt i bitar
 1 løk
 2 gulrøter
 Litt sopp (valfritt)
 2 fedd kvitlauk
 Litt pastinakk
 1 boks seterrømme
 1 boks fløte
1

Brun kjøttet i ei panne, fres løk og grønnsaker. Bland rømme og fløte i ein kasserolle og ha i kjøttet og grønnsakene. Kok opp å la det småkoke i ca. 1 time.

2

Serveres med kokte poteter og flatbrød med chili og havsalt fra Mosbøen Gård.

Cuisine

Ingredients

 Ca. 1 kg viltkjøtt i bitar
 1 løk
 2 gulrøter
 Litt sopp (valfritt)
 2 fedd kvitlauk
 Litt pastinakk
 1 boks seterrømme
 1 boks fløte

Directions

1

Brun kjøttet i ei panne, fres løk og grønnsaker. Bland rømme og fløte i ein kasserolle og ha i kjøttet og grønnsakene. Kok opp å la det småkoke i ca. 1 time.

2

Serveres med kokte poteter og flatbrød med chili og havsalt fra Mosbøen Gård.

Viltgryte og flatbrød med chili og havsalt fra Mosbøen Gård