Denne deilige viltgryta gjer seg utmerka saman med flatbrød med chili og havsalt frå Mosbøen Gård. Oppskrifta er tilpassa 4 porsjonar.
Ca. 1 kg viltkjøtt i bitar
1 løk
2 gulrøter
Litt sopp (valfritt)
2 fedd kvitlauk
Litt pastinakk
1 boks seterrømme
1 boks fløte
1
Brun kjøttet i ei panne, fres løk og grønnsaker. Bland rømme og fløte i ein kasserolle og ha i kjøttet og grønnsakene. Kok opp å la det småkoke i ca. 1 time.
2
Serveres med kokte poteter og flatbrød med chili og havsalt fra Mosbøen Gård.
CuisineHaust
Ingredients
Ca. 1 kg viltkjøtt i bitar
1 løk
2 gulrøter
Litt sopp (valfritt)
2 fedd kvitlauk
Litt pastinakk
1 boks seterrømme
1 boks fløte
Directions
1
Brun kjøttet i ei panne, fres løk og grønnsaker. Bland rømme og fløte i ein kasserolle og ha i kjøttet og grønnsakene. Kok opp å la det småkoke i ca. 1 time.
2
Serveres med kokte poteter og flatbrød med chili og havsalt fra Mosbøen Gård.