Har du lyst på ein velsmakande middag som er lett å lage og ikkje krev mykje tid? Her er oppskrifta på ein sunn rett med kortreist lokalmat frå Svanøy til fire personar.
Finkutt sjalottlauken, surres i olivenoljen. Tilsett fløte. Gi dette eit oppkok og reduser til ca 2 dl. Tilsett deretter sitronsaft, sitronskall, erter og vårløk. Smak til sausen med salt og pepar.
Kok ferdig pastaen, sil av og vend inn den ferdiglagde sausen.
Toppes med flaka Varmrøykt Svanøylaks.
Ingredients
Directions
Finkutt sjalottlauken, surres i olivenoljen. Tilsett fløte. Gi dette eit oppkok og reduser til ca 2 dl. Tilsett deretter sitronsaft, sitronskall, erter og vårløk. Smak til sausen med salt og pepar.
Kok ferdig pastaen, sil av og vend inn den ferdiglagde sausen.
Toppes med flaka Varmrøykt Svanøylaks.