Print Options:

Tyttebær i karamell

"Å få ein karamell" kan vere eit uttrykk for å få seg ein øyrefik. Her blir ein slått, slått av fantastisk smak og konsistens som smeltar på tunga! I denne oppskrifta frå SPiiS godt med Arne Brimi, kan du kjenne den gode blandinga av friske bær og tradisjonell karamell. Oppskrifta er beregna for 6-8 porsjonar.

Lokalmat - Coop nordvest - lokale smaker - matkultur - norsk mat - lokal matprodusent - mattradisjoner - kortreist mat - kortreist drikke - miljøvennlig kverdagsmat - mathandverkar - smaksopplevingar

 100 g demerarasukker
 2 dl fløte
 200 g tyttebær
1

Kok opp sukker og fløte til ein passe mjuk karamell. Pass på å røre godt.

2

Vend inn tyttebæra, og avkjøl.

3

Fordel karamellane på dessertskjeer. Sett skjeene tett i tett på eit brett, og server.