Tyttebær i karamell

"Å få ein karamell" kan vere eit uttrykk for å få seg ein øyrefik. Her blir ein slått, slått av fantastisk smak og konsistens som smeltar på tunga! I denne oppskrifta frå SPiiS godt med Arne Brimi, kan du kjenne den gode blandinga av friske bær og tradisjonell karamell. Oppskrifta er beregna for 6-8 porsjonar.

 100 g demerarasukker
 2 dl fløte
 200 g tyttebær
1

Kok opp sukker og fløte til ein passe mjuk karamell. Pass på å røre godt.

2

Vend inn tyttebæra, og avkjøl.

3

Fordel karamellane på dessertskjeer. Sett skjeene tett i tett på eit brett, og server.

Cuisine

Ingredients

 100 g demerarasukker
 2 dl fløte
 200 g tyttebær

Directions

1

Kok opp sukker og fløte til ein passe mjuk karamell. Pass på å røre godt.

2

Vend inn tyttebæra, og avkjøl.

3

Fordel karamellane på dessertskjeer. Sett skjeene tett i tett på eit brett, og server.

Tyttebær i karamell