Det finnast mykje kreative matrettar i dag, og det er ikkje alltid lett å kome på dei gode gamle slagerane. Denne oppskrifta er ei smakfull påminning om at pytt-i-panne er den perfekte restematretten. Kvardagen er i gang etter sommarferie, og denne retten passar som middag og lunsj for heile familien!
OBS. Potetene tar lengst tid, start derfor med desse. Vask og skrell potetene og kutt dei opp i terningar. Nytt gjerne ei stor steikepanne med høg varme i starten. Tilbered resten av ingrediensane medan potene steiker. Det er greit å ha to steikepanner tilgjengeleg, for å steike alt godt.
Skjær løk og kvitløk i skiver, kutt opp paprika, gulerot og squash i terningar, deretter skjær opp pølser og bacon i bitar.
Varm opp ei anna steikepanne, og tilsett olje. Sprøsteik bacon og legg tilside på eit fat. Steik deretter pølsene til dei får ei god steikeskorpe, og tilsett dei i steikepanne med potetene.
Steik løk og kvitløk og tilsett med poteter når dei er ferdig. Gjer det same med paprika og squash.
Bland alt saman med potetene, og steik til potetene er møre. Smak til med salt og pepper. Topp gjerne med vårløk eller timian.
Ingredients
Directions
OBS. Potetene tar lengst tid, start derfor med desse. Vask og skrell potetene og kutt dei opp i terningar. Nytt gjerne ei stor steikepanne med høg varme i starten. Tilbered resten av ingrediensane medan potene steiker. Det er greit å ha to steikepanner tilgjengeleg, for å steike alt godt.
Skjær løk og kvitløk i skiver, kutt opp paprika, gulerot og squash i terningar, deretter skjær opp pølser og bacon i bitar.
Varm opp ei anna steikepanne, og tilsett olje. Sprøsteik bacon og legg tilside på eit fat. Steik deretter pølsene til dei får ei god steikeskorpe, og tilsett dei i steikepanne med potetene.
Steik løk og kvitløk og tilsett med poteter når dei er ferdig. Gjer det same med paprika og squash.
Bland alt saman med potetene, og steik til potetene er møre. Smak til med salt og pepper. Topp gjerne med vårløk eller timian.