Tomatsalsa med geitost og lammebollar

Coop Nordvest - norske oppskrifter - Lokale smakar - tradisjonsmat - lokalmat - norsk mat - matkultur - kortreist mat - norsk matprodusent - tradisjonelle smaksoppleveingar - lokalmatprodukt - lokalmatprodusentar
Du treng:
 200 g cherrytomater
 5 liten raudløk
 2 ss grasløk
 1 ts sukker
 salt
 50 gr geitost frå Myrdal gard
 1 ss limesaft
 2 ss olivenolje
Slik gjer du:
1

Kutt tomatene i 4. Finkhakk raudløk, grasløk og bland alt saman i ein bolle.

2

Kutt geitost i små terningar og bland saman med tomatene. Smak til med salt, sukker, limesaft og olivenolje.

3

Server på toppen av lammebollane frå Haugen gardsmat.

Ingredients

Du treng:
 200 g cherrytomater
 5 liten raudløk
 2 ss grasløk
 1 ts sukker
 salt
 50 gr geitost frå Myrdal gard
 1 ss limesaft
 2 ss olivenolje

Directions

Slik gjer du:
1

Kutt tomatene i 4. Finkhakk raudløk, grasløk og bland alt saman i ein bolle.

2

Kutt geitost i små terningar og bland saman med tomatene. Smak til med salt, sukker, limesaft og olivenolje.

3

Server på toppen av lammebollane frå Haugen gardsmat.

Tomatsalsa med geitost og lammebollar