Tomatsalat

Lokalmat - Coop nordvest - lokale smaker - matkultur - norsk mat - lokal matprodusent - mattradisjoner - kortreist mat - kortreist drikke - miljøvennlig kverdagsmat - mathandverkar - smaksopplevingar

Ein frisk og god tomatsalat passar godt som tilbehør med grillmat, i tacolefsa eller som ein del av tapasbordet! Oppskrifta er frå SPiiS med Arne Brimi. Nyt!

Du treng
 ¼ raudlauk
 1 ss sherryeddik
 1 ss olivenolje
 1 ts demerarasukker
 1012 cherrytomater
 1012 perletomater
 graslauk
Slik gjer du
1

Rør saman eddik, olivenolje og sukker

2

Finhakk lauken, og rør den inn i dressingen

3

Del tomatene i to, og bland dei inn i dressingen og grovhakka graslauk

Ingredients

Du treng
 ¼ raudlauk
 1 ss sherryeddik
 1 ss olivenolje
 1 ts demerarasukker
 1012 cherrytomater
 1012 perletomater
 graslauk

Directions

Slik gjer du
1

Rør saman eddik, olivenolje og sukker

2

Finhakk lauken, og rør den inn i dressingen

3

Del tomatene i to, og bland dei inn i dressingen og grovhakka graslauk

Tomatsalat