Sylta fisk og grønnsaker

 

 2dl vineddik
 2ss demerarasukker
 1 rødløk
 1 gul løk
 ½ fennikel
 150 g laks eller ørret persille
Slik gjer du
1

Del grønnsakene i båter eller skiver.

2

Kok opp eddik og sukker, ha i grønnsakene og kok til de er lett møre.

3

Del fiskefileten i biter, og hell den varme grønnsakslaken over fisken.

4

La fisken avkjøles i laken før servering.

5

Server på godt brød med smør, og dryss over finhakket persille.

6

Sylta fisk oppbevares i et tett glass eller bolle med lokk i kjøleskapet.

Ingredients

 2dl vineddik
 2ss demerarasukker
 1 rødløk
 1 gul løk
 ½ fennikel
 150 g laks eller ørret persille

Directions

Slik gjer du
1

Del grønnsakene i båter eller skiver.

2

Kok opp eddik og sukker, ha i grønnsakene og kok til de er lett møre.

3

Del fiskefileten i biter, og hell den varme grønnsakslaken over fisken.

4

La fisken avkjøles i laken før servering.

5

Server på godt brød med smør, og dryss over finhakket persille.

6

Sylta fisk oppbevares i et tett glass eller bolle med lokk i kjøleskapet.

Sylta fisk og grønnsaker