Sylta fisk og grønnsaker

Lag sylta fisk og grønsakar heime og nyt ho på smørbrødet.

 

 2dl vineddik
 2ss demerarasukker
 1 rødløk
 1 gul løk
 ½ fennikel
 150 g laks eller ørret persille
Slik gjer du
1

Del grønsakene i båtar eller skiver.

2

Kok opp eddik og sukker, ha i grønsakene og kok til dei er lett møre.

3

Del fiskefiletane i bitar, og ha dei i den varme grønsakslaken over fisken.

4

La fisken avkjølast i laken før servering.

5

Server på godt brød med smør, og dryss over finhakka persille.

6

Sylta fisk oppbevarast i eit tett glas, eller i ei bolle med lokk, i kjøleskapet.

Ingredients

 2dl vineddik
 2ss demerarasukker
 1 rødløk
 1 gul løk
 ½ fennikel
 150 g laks eller ørret persille

Directions

Slik gjer du
1

Del grønsakene i båtar eller skiver.

2

Kok opp eddik og sukker, ha i grønsakene og kok til dei er lett møre.

3

Del fiskefiletane i bitar, og ha dei i den varme grønsakslaken over fisken.

4

La fisken avkjølast i laken før servering.

5

Server på godt brød med smør, og dryss over finhakka persille.

6

Sylta fisk oppbevarast i eit tett glas, eller i ei bolle med lokk, i kjøleskapet.

Sylta fisk og grønnsaker