Lag sylta fisk og grønsakar heime og nyt ho på smørbrødet.
Del grønsakene i båtar eller skiver.
Kok opp eddik og sukker, ha i grønsakene og kok til dei er lett møre.
Del fiskefiletane i bitar, og ha dei i den varme grønsakslaken over fisken.
La fisken avkjølast i laken før servering.
Server på godt brød med smør, og dryss over finhakka persille.
Sylta fisk oppbevarast i eit tett glas, eller i ei bolle med lokk, i kjøleskapet.
Ingredients
Directions
Del grønsakene i båtar eller skiver.
Kok opp eddik og sukker, ha i grønsakene og kok til dei er lett møre.
Del fiskefiletane i bitar, og ha dei i den varme grønsakslaken over fisken.
La fisken avkjølast i laken før servering.
Server på godt brød med smør, og dryss over finhakka persille.
Sylta fisk oppbevarast i eit tett glas, eller i ei bolle med lokk, i kjøleskapet.