Steikt potetball frå Volda Mat

lokalmat oppskrift raspeball potetball middagstips volda mat lokalmatoppskrift

Prøv denne varianten av eit av landets mest populære tradisjonsmatrettar - Steikt potetball frå Volda Mat, gjerne saman med bacon frå Ole Ringdal!

 6-8 potetballar frå Volda Mat (beregn cirka to potetballar per porsjon)
 250 gram bacon og/eller 4 stk middagspølser, gjerne frå Ole Ringdal
 Steikepanne og margarin til steiking
1

Skjer potetball i cirka 1,5cm tjukke skiver

2

Steik først baconet og pølsene

3

Steik potetballen

4

Server med sukker eller sirup, og eit kaldt glas med mjølk eller kulturmjølk ved sida av

Ingredients

 6-8 potetballar frå Volda Mat (beregn cirka to potetballar per porsjon)
 250 gram bacon og/eller 4 stk middagspølser, gjerne frå Ole Ringdal
 Steikepanne og margarin til steiking

Directions

1

Skjer potetball i cirka 1,5cm tjukke skiver

2

Steik først baconet og pølsene

3

Steik potetballen

4

Server med sukker eller sirup, og eit kaldt glas med mjølk eller kulturmjølk ved sida av

Notes

Steikt potetball frå Volda Mat