Prøv denne varianten av eit av landets mest populære tradisjonsmatrettar - Steikt potetball frå Volda Mat, gjerne saman med bacon frå Ole Ringdal!
6-8 potetballar frå Volda Mat (beregn cirka to potetballar per porsjon)
250 gram bacon og/eller 4 stk middagspølser, gjerne frå Ole Ringdal
Steikepanne og margarin til steiking
1
Skjer potetball i cirka 1,5cm tjukke skiver
2
Steik først baconet og pølsene
3
Steik potetballen
4
Server med sukker eller sirup, og eit kaldt glas med mjølk eller kulturmjølk ved sida av
Ingredients
6-8 potetballar frå Volda Mat (beregn cirka to potetballar per porsjon)
250 gram bacon og/eller 4 stk middagspølser, gjerne frå Ole Ringdal
Steikepanne og margarin til steiking
Directions
1
Skjer potetball i cirka 1,5cm tjukke skiver
2
Steik først baconet og pølsene
3
Steik potetballen
4
Server med sukker eller sirup, og eit kaldt glas med mjølk eller kulturmjølk ved sida av