Vi elskar jo den tradisjonelle kokte poteta, men er du klar for nye smakar passar denne oppskrifta godt saman med både biff og kveitefileten! Oppskrifta er frå Trines matblogg og er meget god!
Forvarm ovn til 225 grader. Vask potetene (du kan ha med eller utan skall) og del dei i båtar. Skjær paprika i strimlar, løk i båtar og finhakk kvitløk.
Skrell potetene (evt. behold skallet på), og ha potetene i ei ildfast form saman med paprika og løk.
Rør saman sambal oelek, paprikapulver, olivenolje og kvitløk i ei skål, og fordel det over potetene og paprikaen.
Strø på med salt og steik potetene midt i ovnen til potetene er møre og fine (ca. 30 min).
Ingredients
Directions
Forvarm ovn til 225 grader. Vask potetene (du kan ha med eller utan skall) og del dei i båtar. Skjær paprika i strimlar, løk i båtar og finhakk kvitløk.
Skrell potetene (evt. behold skallet på), og ha potetene i ei ildfast form saman med paprika og løk.
Rør saman sambal oelek, paprikapulver, olivenolje og kvitløk i ei skål, og fordel det over potetene og paprikaen.
Strø på med salt og steik potetene midt i ovnen til potetene er møre og fine (ca. 30 min).