Seilfilet frå Hillersøy kjem i praktiske porsjonspakkar, noko som gjer det enkelt å tilberede denne nydelege og sunne gryteretten. Oppskrift frå Spiis.
Kutt fennikel i biter og løk i skiver. Legg dette i ei panne og hell på like deler lyst øl og vann, krydder og honning.
Kok til ølet er nesten innkokt og grønnsakene er møre. Snu litt på grønnsakene underveis.
Tilsett gulbete kuttet i staver og tomat kuttet i biter. La det surre noen minutter. Smak til med litt salt.
Skjær seifileten i pene stykker, dryss på litt salt og legg fiskestykkene over grønnsakene i panna. Legg på lokk, og la det putre til fisken er ferdig.
Dryss over finhakket persille.
Brun noen spiseskjeer smør og hell over før servering.
Ingredients
Directions
Kutt fennikel i biter og løk i skiver. Legg dette i ei panne og hell på like deler lyst øl og vann, krydder og honning.
Kok til ølet er nesten innkokt og grønnsakene er møre. Snu litt på grønnsakene underveis.
Tilsett gulbete kuttet i staver og tomat kuttet i biter. La det surre noen minutter. Smak til med litt salt.
Skjær seifileten i pene stykker, dryss på litt salt og legg fiskestykkene over grønnsakene i panna. Legg på lokk, og la det putre til fisken er ferdig.
Dryss over finhakket persille.
Brun noen spiseskjeer smør og hell over før servering.