Reinsdyrkjøtt er mørt og veldig smaksrikt, og denne retten frå Spiis passar godt for romantiske kveldar, vennelag, eller som ein søndagsmiddag for familien.
Skjær kjøttet i passe store biter. Del sjampinjongen i 4 og østerssoppen i lignende biter. Skjær gulrøtter og persillerot i terninger, og løken i båter.
Ha litt smør i ei romslig stekepanne. Stek persillerot og gulrot til gyllen farge.
Ha i kjøttet, og la det brunes. Pass på at kjøttet ikke blir brent. Krydre med maldonsalt.
Tilsett sopp og løk, og stek videre på relativt høy varme. Tilsett noen gode klatter smør, og la alt surre noen minutter.
Tilsett vann eller reinsdyrkraft, og kok opp. Ha så i fløten, og kok opp på nytt. La det småputre litt til kjøttet er mørt.
Smak til med salt, og strø over hele tyttebær til slutt.
Ingredients
Directions
Skjær kjøttet i passe store biter. Del sjampinjongen i 4 og østerssoppen i lignende biter. Skjær gulrøtter og persillerot i terninger, og løken i båter.
Ha litt smør i ei romslig stekepanne. Stek persillerot og gulrot til gyllen farge.
Ha i kjøttet, og la det brunes. Pass på at kjøttet ikke blir brent. Krydre med maldonsalt.
Tilsett sopp og løk, og stek videre på relativt høy varme. Tilsett noen gode klatter smør, og la alt surre noen minutter.
Tilsett vann eller reinsdyrkraft, og kok opp. Ha så i fløten, og kok opp på nytt. La det småputre litt til kjøttet er mørt.
Smak til med salt, og strø over hele tyttebær til slutt.