Tilsett det vesle ekstra i potetsalaten: Spekemat! Perfekt som ein del av festmåltidet på Nasjonaldagen.
Kok potetene møre i lettsaltet vann. Avkjøl litt før du deler dem i to. Er potetene store, så del opp mer.
Bland sammen olivenolje, sennep, fjellhonning og 1 finhakket rødløk.
Vend potetene inn i dressingen. Dryss over 1 rødløk delt i tynne skiver.
Vend grønne salatblader, for eksempel ruccola og red rhubarb, inn i litt god olivenolje.
Fordel salatbladene over potetsalaten, og avslutt med noen skiver av din favorittspekepølse på toppen.
Ingredients
Directions
Kok potetene møre i lettsaltet vann. Avkjøl litt før du deler dem i to. Er potetene store, så del opp mer.
Bland sammen olivenolje, sennep, fjellhonning og 1 finhakket rødløk.
Vend potetene inn i dressingen. Dryss over 1 rødløk delt i tynne skiver.
Vend grønne salatblader, for eksempel ruccola og red rhubarb, inn i litt god olivenolje.
Fordel salatbladene over potetsalaten, og avslutt med noen skiver av din favorittspekepølse på toppen.