Potetsalat med spekepølse

Tilsett det vesle ekstra i potetsalaten: Spekemat! Perfekt som ein del av festmåltidet på Nasjonaldagen.

 

 1 kg poteter
 10ss olivenolje
 2ss sennep
 2ss fjellhonning
 2ss rødløk
 grønn salat
 spekepølse
Slik gjer du
1

Kok potetene møre i lettsaltet vann. Avkjøl litt før du deler dem i to. Er potetene store, så del opp mer.

2

Bland sammen olivenolje, sennep, fjellhonning og 1 finhakket rødløk.

3

Vend potetene inn i dressingen. Dryss over 1 rødløk delt i tynne skiver.

4

Vend grønne salatblader, for eksempel ruccola og red rhubarb, inn i litt god olivenolje.

5

Fordel salatbladene over potetsalaten, og avslutt med noen skiver av din favorittspekepølse på toppen.

Ingredients

 1 kg poteter
 10ss olivenolje
 2ss sennep
 2ss fjellhonning
 2ss rødløk
 grønn salat
 spekepølse

Directions

Slik gjer du
1

Kok potetene møre i lettsaltet vann. Avkjøl litt før du deler dem i to. Er potetene store, så del opp mer.

2

Bland sammen olivenolje, sennep, fjellhonning og 1 finhakket rødløk.

3

Vend potetene inn i dressingen. Dryss over 1 rødløk delt i tynne skiver.

4

Vend grønne salatblader, for eksempel ruccola og red rhubarb, inn i litt god olivenolje.

5

Fordel salatbladene over potetsalaten, og avslutt med noen skiver av din favorittspekepølse på toppen.

Potetsalat med spekepølse