Djevelegg frå Galåvolden GårdDjevelegg er enkel, god og fargerik fingermat, og eignar seg godt til tapas. Både som ein rett i seg sjølv, men også som tilbehøyr til både fisk og kjøtt. Denne oppskrifta har vi fått frå Rørosmat som har brukt både Røros-rømme og Rørosmajones i oppskrifta. Egga er naturleg pynta med rogn og riven tørka reinsdyrkjøtt på toppen.
Fjellblå på havrekjeks med vaniljetrekt pære og ølsirupFjellblå er mjuk og rund i smaken og er ypparleg selskap til fredagskosen. Ostefat er ofte ein klassikker, men kva med ein liten vri? Fjellblå på heimelaga havrekjeks med vaniljetrekt pære og ølsirup gir i alle fall oss vatn i munnen.
Mandelpotet med FjellblåMandelpotet går aldri av moten og kan brukast til det meste. Har du forsøkt å kombinere mandelen med blåmuggost? Rørosmat anbefalar denne oppskrifta på mandelpoteter med gullmedaljist Fjellblå. Eignar seg ypparleg til dei aller fleste typar kjøtt. 4 porsjonar.
Fiskelefse med røykelaks frå Ferske Smakar og Svanøy RøykeriFiskelefse frå Ferske Smakar og Røykelaks frå Svanøy Røykeri vert til ein enkel og smakfull rett som passar i mange ulike settingar. Til dømes som tapas når ein inviterer til fest, som kveldsnacks når ein skal kose seg litt ekstra eller som nistemat på tur.
Varm røykelaks med aspargesEin perfekt forrett - med varm røykelaks frå Svanøy Røykeri har du den perfekte lovnaden for eit herremåltid.