Oldemors Smurde Lefse med brunost ganache og friske bærUnn deg noko godt til kaffien med denne oppskrifta på lefse med brunost ganache og friske bær!
Oppskrifta er berekna på 10 porsjonar. Crème Brûlée med RabarbrasorbetGjer klart til fest med denne deilige oppskrifta på Crème Brûlée med Rabarbrasorbet!
Oppskrifta er berekna for 10-12 personar.Grunnlovsdessert – rabarbrakompott med eggekremFeir mai du skjønne milde med denne herlege grunnlovsdesserten - rabarbrakompott med eggekrem og eit lite mandeldryss frå kokeboka "Ta kaka" av Åse Kongsvik og Kari Støfringsdal. RabarbrafromasjkakeEi frisk og festfin rabarbrakake frå kokeboka "Ta kaka" no når rabarbrasesongen endeleg er her! Tørre vaflarI forbindelse med vaffeldagen slår Kari Støfringsdal og Åse Kongsvik bak kokeboka Fjordamat eit slag for tørre vaflar. Denne oppskrifta frå kokeboka deira kjem frå Lavik i Høyanger. Dei tørre vaflane held seg mykje lengre enn vanlege vaflar og gjer seg godt til kaffien med brunost på eller som dessert med iskrem. Bakar Jon si prinsessekakeVenter du besøk eller vil du berre ha noko å kose deg med til kaffien? Bakar Jon deler oppskrifta på den populære prinsessekaka si her. Prøv den gjerne saman med kaffi frå Sognefjord Kaffibrenneri som du finn hos Bakar Jon og i utvalde Coop Vest-butikkar.Heimelaga vaniljeiskremKva er vel betre enn is? Heimelaga is, sjølvsagt. Prøv denne utsøkte oppskrifta frå kokeboka Fjordamat av Kari Støfringsdal og Åse Kongsvik neste gong du får lyst på iskrem. Oppskrifta er berekna til 20 porsjonar.
Eg har lest og forstår korleis denne nettstaden handterar data og informasjonskapslar. Klikk Les meir før du aksepterer: Eg akseptererLes meir