Prøv denne kombinasjonen neste gang du skal lage nachos eller fredagstaco. Med sylta raudløk og avokadodressing som tilbehøyr blir det garantert ein ny favoritt!
Bland alle ingrediensane, unntatt raudløken, i ein kjele. Kok opp, og la det småkoke i 3–4 minuttar. La det deretter kvile i 30 minuttar.
Legg raudløkskjevene i eit stort glas, og hell over laken så den dekkjer løken heilt. Sett på lokk og oppbevar i kjøleskapet. Løken er spiseklar etter ein time.
Mos avokado og øvrige ingrediensar med ein stavmiksar. Vil du ha ein tynnare variant, ha i litt meir olivenolje og sitronsaft.
Krydre, pepre og salte fiskefileten, og steik i panna 2-3 minuttar på kvar side.
Lag ein tallerken med nachos (evt. tortillas eller tacoskjell), torsk/sei, sylta raudløk, avokadoskjever, spisspaprika, grønn paprika, koriander og chili. Topp med avokadodressing og limesaft.
Foto: Marius Fiskum
Inspirasjon: Norges sjømatråd, 3iuka.no
Ingredients
Directions
Bland alle ingrediensane, unntatt raudløken, i ein kjele. Kok opp, og la det småkoke i 3–4 minuttar. La det deretter kvile i 30 minuttar.
Legg raudløkskjevene i eit stort glas, og hell over laken så den dekkjer løken heilt. Sett på lokk og oppbevar i kjøleskapet. Løken er spiseklar etter ein time.
Mos avokado og øvrige ingrediensar med ein stavmiksar. Vil du ha ein tynnare variant, ha i litt meir olivenolje og sitronsaft.
Krydre, pepre og salte fiskefileten, og steik i panna 2-3 minuttar på kvar side.
Lag ein tallerken med nachos (evt. tortillas eller tacoskjell), torsk/sei, sylta raudløk, avokadoskjever, spisspaprika, grønn paprika, koriander og chili. Topp med avokadodressing og limesaft.
Foto: Marius Fiskum
Inspirasjon: Norges sjømatråd, 3iuka.no