Laksetartar


Laksetartar

Congacmarinert røykelaks frå Svanøy Røykeri sett eit pikant preg på denne imponerande småretten. Den passar bra som ein del av ein tapasmeny eller om du berre vil ha noko litt ekstra godt til laurdagskvelden

 

 

 220 g fersk laks
 100 g cognacmarinert røykelaks frå Svanøy Røykeri
 ¼ raudlauk - finhakka
 graslauk
 olivenolje
 lime
 salt og pepar
 1 avocado
 
1

Finkutt laksen i små terningar.

2

Bland i finhakka raudlauk og graslauk. Smak til med olje, lime, salt og pepar.

3

Steik avocado raskt i varm panne. Servér gjerne saman med litt sprø salat og butterdeigsstenger eller grissini.

Ingrediensar

 220 g fersk laks
 100 g cognacmarinert røykelaks frå Svanøy Røykeri
 ¼ raudlauk - finhakka
 graslauk
 olivenolje
 lime
 salt og pepar
 1 avocado

Slik gjer du

1

Finkutt laksen i små terningar.

2

Bland i finhakka raudlauk og graslauk. Smak til med olje, lime, salt og pepar.

3

Steik avocado raskt i varm panne. Servér gjerne saman med litt sprø salat og butterdeigsstenger eller grissini.

Laksetartar