Her har du ein litt asiatisk vri på tilbehøyr til kveitefilet!
Skjær kveitefiletane i serveringsstykker, kutt opp sjampinjong, brokkoli, løk og finhakk kvitløk
Steik baconterningar for seg sjølv i ei steikepanne. Sett til sides på eit fat. Dekk til med aluminiumsfolie for å halde varmen.
Steik sjampinjong for seg sjølv i steikepanne, til det blir gyllent.
Ha i kvitløk og løk, og steik til løken blir gyllen
Tilsett brokkoli, soyasaus, østersaus og pepper, bland alt godt saman. Medan dette steiker og godgjer seg, varm om eiga steikepanne for kveitefiletane.
Ha olje i panna og steik kveitestykkene med skinnsida ned til fisken er nesten gjennomsteikt. Ha i smør og aus over fisken.
Server kveitefiletane og tilbehøyr på eit fat. Topp med bacon og fersk sitronsaft.
Ingredients
Directions
Skjær kveitefiletane i serveringsstykker, kutt opp sjampinjong, brokkoli, løk og finhakk kvitløk
Steik baconterningar for seg sjølv i ei steikepanne. Sett til sides på eit fat. Dekk til med aluminiumsfolie for å halde varmen.
Steik sjampinjong for seg sjølv i steikepanne, til det blir gyllent.
Ha i kvitløk og løk, og steik til løken blir gyllen
Tilsett brokkoli, soyasaus, østersaus og pepper, bland alt godt saman. Medan dette steiker og godgjer seg, varm om eiga steikepanne for kveitefiletane.
Ha olje i panna og steik kveitestykkene med skinnsida ned til fisken er nesten gjennomsteikt. Ha i smør og aus over fisken.
Server kveitefiletane og tilbehøyr på eit fat. Topp med bacon og fersk sitronsaft.