Klippfiskburgar med villris og salat


Klippfiskburgar med villris og salat

Enklare enn dette vert det ikkje om du ynskjer ein lett og sunn middag. Klippfiskburgarane til SolundMat gjer seg godt saman med villris og salat, eller om du vil kan du alltids erstatte vanleg hamburgar med klippfiskburgar for ein sunnare burgar. Berekn ca. 2 burgarar per person.

 

 

 2 Klippfiskburgar frå Solundmat per person
 0,50 dl villris per person
 1 lauk
 1 beger lettrømme
 2 fedd kvitlauk
 Salt og pepar
 1 Sitron
 Valfrie ingrediensar til din favorittsalat
 
1

Gjennomsteik burgerane i godt smør. Steik lauk og kok ris til.

2

Bland lettrømme med finhakka kvitlauk og smak til med salt og pepar. Om du er glad i ferske urter, så kan du også tilsette det etter ynskje.

3

Server saman med ein frisk grøn salat og sitronbåtar.

Ingrediensar

 2 Klippfiskburgar frå Solundmat per person
 0,50 dl villris per person
 1 lauk
 1 beger lettrømme
 2 fedd kvitlauk
 Salt og pepar
 1 Sitron
 Valfrie ingrediensar til din favorittsalat

Slik gjer du

1

Gjennomsteik burgerane i godt smør. Steik lauk og kok ris til.

2

Bland lettrømme med finhakka kvitlauk og smak til med salt og pepar. Om du er glad i ferske urter, så kan du også tilsette det etter ynskje.

3

Server saman med ein frisk grøn salat og sitronbåtar.

Klippfiskburgar med villris og salat