Klassisk karbonadeblings frå Abbel Tradisjonsmat er laga med Bestas heimelaga karbonader. Dei innheld 80% kjøtt og er prikken over i'en på denne klassiske blingsen med steikt lauk, salat og cherrytomater. Tilpass mengde ut i frå kor mange blingser du ynskjer å lage.
Skjer opp lauken i ringar og steik den til den er fin og gyllenbrun. Samtstundes som lauken surrar kan du varme opp karbonadene i steikepanna. Eit par minuttar på kvar side til dei er gjennomvarma.
Skjer opp brødskiver og ha på smør, aioli/ramslauksmajones eller anna favorittdressing, salat, karbonade og steikt lauk.
Dander med friske eller omnsbakte cherrytomater. Begge deler smakar ypparleg saman med Bestas heimelaga karbonader frå Abbel.
Ingredients
Directions
Skjer opp lauken i ringar og steik den til den er fin og gyllenbrun. Samtstundes som lauken surrar kan du varme opp karbonadene i steikepanna. Eit par minuttar på kvar side til dei er gjennomvarma.
Skjer opp brødskiver og ha på smør, aioli/ramslauksmajones eller anna favorittdressing, salat, karbonade og steikt lauk.
Dander med friske eller omnsbakte cherrytomater. Begge deler smakar ypparleg saman med Bestas heimelaga karbonader frå Abbel.