Klassisk karbonadeblings frå Abbel Tradisjonsmat

Coop Nordvest - norske oppskrifter - Lokale smakar - tradisjonsmat - lokalmat - norsk mat - matkultur - kortreist mat - norsk matprodusent - tradisjonelle smaksoppleveingar - lokalmatprodukt - lokalmatprodusentar

Klassisk karbonadeblings frå Abbel Tradisjonsmat er laga med Bestas heimelaga karbonader. Dei innheld 80% kjøtt og er prikken over i'en på denne klassiske blingsen med steikt lauk, salat og cherrytomater. Tilpass mengde ut i frå kor mange blingser du ynskjer å lage.

 

 Bestas heimelaga karbonader frå Abbel Tradisjonsmat (Du finn dei i utvalde Coop Vest butikkar)
 Godt brød
 Smør
 Salat mix
 Lauk
 Cherrytomater
 Aioli evt. ramslaukmajones eller anna favorittdressing
1

Skjer opp lauken i ringar og steik den til den er fin og gyllenbrun. Samtstundes som lauken surrar kan du varme opp karbonadene i steikepanna. Eit par minuttar på kvar side til dei er gjennomvarma.

2

Skjer opp brødskiver og ha på smør, aioli/ramslauksmajones eller anna favorittdressing, salat, karbonade og steikt lauk.

3

Dander med friske eller omnsbakte cherrytomater. Begge deler smakar ypparleg saman med Bestas heimelaga karbonader frå Abbel.

Ingredients

 Bestas heimelaga karbonader frå Abbel Tradisjonsmat (Du finn dei i utvalde Coop Vest butikkar)
 Godt brød
 Smør
 Salat mix
 Lauk
 Cherrytomater
 Aioli evt. ramslaukmajones eller anna favorittdressing

Directions

1

Skjer opp lauken i ringar og steik den til den er fin og gyllenbrun. Samtstundes som lauken surrar kan du varme opp karbonadene i steikepanna. Eit par minuttar på kvar side til dei er gjennomvarma.

2

Skjer opp brødskiver og ha på smør, aioli/ramslauksmajones eller anna favorittdressing, salat, karbonade og steikt lauk.

3

Dander med friske eller omnsbakte cherrytomater. Begge deler smakar ypparleg saman med Bestas heimelaga karbonader frå Abbel.

Notes

Klassisk karbonadeblings frå Abbel Tradisjonsmat