Førjulstida er herleg, men travel, og vi pratar på vegne av fleire når vi seier at ein i romjula kan puste letta ut og slappe av. Då passar det godt med ein god kopp varm og heimelaga kakao. Denne er med kanelstang i, for å sette den ekstra gode julesmaken. Oppskrifta er beregna 2 porsjonar.
Skjær opp vaniljestang, skrap ut frø. Ha melk i ei kasserolle og tilsett frø frå vaniljestang.
Tilsett vaniljestang, kanelstang og brunt sukker i kasserolla.
Varm opp melk til kokepunktet.
Ta kjelen av plata og ha i hakka sjokolade. Rør til sjokoladen smeltar. Server i ein stor kopp!
Ingredients
Directions
Skjær opp vaniljestang, skrap ut frø. Ha melk i ei kasserolle og tilsett frø frå vaniljestang.
Tilsett vaniljestang, kanelstang og brunt sukker i kasserolla.
Varm opp melk til kokepunktet.
Ta kjelen av plata og ha i hakka sjokolade. Rør til sjokoladen smeltar. Server i ein stor kopp!