Kaffemokka

kaffe-mokka-smaksglede-coopnordvest

Ein god kopp med kaffi gir ein god start på dagen. Har du kanskje lyst på noko ekstra å kose deg med til lunsj? Kaffemokka med espresso frå Sognefjord kaffibrenneri slår ikkje feil!

Du treng for 4 porsjonar:
 1 liter h-mjølk
 4 koppar espresso
 4 ts revet kokesjokolade til topping (valfritt)
 piska krem
Slik gjer du:
1

Kok opp h-mjølk, og skum den. Dersom du ikkje har mjølkesteamer heime, kan du nytte stavmiksar til å skumme mjølka.

2

Lag espresso (du kan også lage sterk svart kaffe).

3

Ha sjokoladesaus i bunnen av serveringsglass/kopp, hell i varm mjølk.

4

Ha i espressokaffi, og rør varsomt om. Topp med krem og revet sjokolade.

Ingredients

Du treng for 4 porsjonar:
 1 liter h-mjølk
 4 koppar espresso
 4 ts revet kokesjokolade til topping (valfritt)
 piska krem

Directions

Slik gjer du:
1

Kok opp h-mjølk, og skum den. Dersom du ikkje har mjølkesteamer heime, kan du nytte stavmiksar til å skumme mjølka.

2

Lag espresso (du kan også lage sterk svart kaffe).

3

Ha sjokoladesaus i bunnen av serveringsglass/kopp, hell i varm mjølk.

4

Ha i espressokaffi, og rør varsomt om. Topp med krem og revet sjokolade.

Kaffemokka