Freistar det med noko lett, søt og litt spicy til forrett eller ein enkel middag? Prøv denne pikante sildesalaten med mango og søt og spiseklar kryddersild med chili frå Juviksild.
1 pakke Juviksild Søt & spiseklar Kryddersild Chili
1 beger Crême Fraiche
1 moden mango
Raud chili, etter smak
Fersk timian
1
Skjer filetane i bitar på ca 1 cm.
2
Del fruktkjøttet i mangoen i terningar.
3
Ha Crême Fraiché i ei skål, fyll på med mango, sildebitane og hakka chili. Topp med fersk timian. Bør nytast med ein gong!
Ingredients
1 pakke Juviksild Søt & spiseklar Kryddersild Chili
1 beger Crême Fraiche
1 moden mango
Raud chili, etter smak
Fersk timian
Directions
1
Skjer filetane i bitar på ca 1 cm.
2
Del fruktkjøttet i mangoen i terningar.
3
Ha Crême Fraiché i ei skål, fyll på med mango, sildebitane og hakka chili. Topp med fersk timian. Bør nytast med ein gong!