Delikat smørbrød med egg og frisk karrisalat på rugbrød, toppa med kryddersild frå Juviksild og dill.
Rør saman majones og rømme. Tilsett karri etter smak, bittelitt salt, kverna pepar og litt sukker.
Skrell eplet og del det opp i små terningar. Rens og kutt stangselleri i små bitar. Ha alt saman i ei skål og la det stå kaldt i kjøleskapet i minst ein time. Karrisalaten held seg ei veke i kjøleskapet om du set på lokk.
Gjer klart rugbrødet med skiva hardkokte egg, karrisalat og topp med krydderfilet og dill. God påske 🙂
Ingredients
Directions
Rør saman majones og rømme. Tilsett karri etter smak, bittelitt salt, kverna pepar og litt sukker.
Skrell eplet og del det opp i små terningar. Rens og kutt stangselleri i små bitar. Ha alt saman i ei skål og la det stå kaldt i kjøleskapet i minst ein time. Karrisalaten held seg ei veke i kjøleskapet om du set på lokk.
Gjer klart rugbrødet med skiva hardkokte egg, karrisalat og topp med krydderfilet og dill. God påske 🙂