Juviksild – Smørbrød med egg, frisk karrisalat og kryddersild

Coop Nordvest - norske oppskrifter - Lokale smakar - tradisjonsmat - lokalmat - norsk mat - matkultur - kortreist mat - norsk matprodusent - tradisjonelle smaksoppleveingar - lokalmatprodukt - lokalmatprodusentar
VanskelegheitsgradEnkel

Delikat smørbrød med egg og frisk karrisalat på rugbrød, toppa med kryddersild frå Juviksild og dill.

 

 1 stk pakke Juviksild søt kryddersildfilet
 hardkokte egg
 rugbrød
 dill
Karrisalat
 1 dl lett majones
 2 dl lett rømme
 Karrikrydder
 Salt
 Kverna pepar
 Sukker
 Eple
 Stangselleri
1

Rør saman majones og rømme. Tilsett karri etter smak, bittelitt salt, kverna pepar og litt sukker.

2

Skrell eplet og del det opp i små terningar. Rens og kutt stangselleri i små bitar. Ha alt saman i ei skål og la det stå kaldt i kjøleskapet i minst ein time. Karrisalaten held seg ei veke i kjøleskapet om du set på lokk.

3

Gjer klart rugbrødet med skiva hardkokte egg, karrisalat og topp med krydderfilet og dill. God påske 🙂

Ingredients

 1 stk pakke Juviksild søt kryddersildfilet
 hardkokte egg
 rugbrød
 dill
Karrisalat
 1 dl lett majones
 2 dl lett rømme
 Karrikrydder
 Salt
 Kverna pepar
 Sukker
 Eple
 Stangselleri

Directions

1

Rør saman majones og rømme. Tilsett karri etter smak, bittelitt salt, kverna pepar og litt sukker.

2

Skrell eplet og del det opp i små terningar. Rens og kutt stangselleri i små bitar. Ha alt saman i ei skål og la det stå kaldt i kjøleskapet i minst ein time. Karrisalaten held seg ei veke i kjøleskapet om du set på lokk.

3

Gjer klart rugbrødet med skiva hardkokte egg, karrisalat og topp med krydderfilet og dill. God påske 🙂

Notes

Juviksild – Smørbrød med egg, frisk karrisalat og kryddersild