Juviksild – Matjeswrap for store og små

Coop Nordvest - norske oppskrifter - Lokale smakar - tradisjonsmat - lokalmat - norsk mat - matkultur - kortreist mat - norsk matprodusent - tradisjonelle smaksoppleveingar - lokalmatprodukt - lokalmatprodusentar
VanskelegheitsgradEnkel

Slik har du gjerne aldri ete sild før, men ”åh!” så godt det smakar. Enkel og smakfull rett til både store og små!

 

 1 pakke tina Juviksild Søt og spiseklar Matjessildfilet (rekk til ca. 5-6 wraps)
 1 pakke tortillalefser
 Hardkokte egg
  Ruccola-salat
 Raudløk
 Rømme
  Sitron
 Salt og pepar
1

Skjer filetane i bitar på ca. 1 cm.

2

Kok egg og del i båtar. Rens og skjer løk i passe bitar.

3

Lag rømmedressing av rømme, eit par dråper sitron, salt og pepar.

4

Legg salat, sild, egg og løk i ei tortillalefse og ha på ønska mengde rømmedressing. Brett saman og nyt med ein gong.

Ingredients

 1 pakke tina Juviksild Søt og spiseklar Matjessildfilet (rekk til ca. 5-6 wraps)
 1 pakke tortillalefser
 Hardkokte egg
  Ruccola-salat
 Raudløk
 Rømme
  Sitron
 Salt og pepar

Directions

1

Skjer filetane i bitar på ca. 1 cm.

2

Kok egg og del i båtar. Rens og skjer løk i passe bitar.

3

Lag rømmedressing av rømme, eit par dråper sitron, salt og pepar.

4

Legg salat, sild, egg og løk i ei tortillalefse og ha på ønska mengde rømmedressing. Brett saman og nyt med ein gong.

Notes

Juviksild – Matjeswrap for store og små