Slik har du gjerne aldri ete sild før, men ”åh!” så godt det smakar. Enkel og smakfull rett til både store og små!
1 pakke tina Juviksild Søt og spiseklar Matjessildfilet (rekk til ca. 5-6 wraps)
1 pakke tortillalefser
Hardkokte egg
Ruccola-salat
Raudløk
Rømme
Sitron
Salt og pepar
1
Skjer filetane i bitar på ca. 1 cm.
2
Kok egg og del i båtar. Rens og skjer løk i passe bitar.
3
Lag rømmedressing av rømme, eit par dråper sitron, salt og pepar.
4
Legg salat, sild, egg og løk i ei tortillalefse og ha på ønska mengde rømmedressing. Brett saman og nyt med ein gong.
Ingredients
1 pakke tina Juviksild Søt og spiseklar Matjessildfilet (rekk til ca. 5-6 wraps)
1 pakke tortillalefser
Hardkokte egg
Ruccola-salat
Raudløk
Rømme
Sitron
Salt og pepar
Directions
1
Skjer filetane i bitar på ca. 1 cm.
2
Kok egg og del i båtar. Rens og skjer løk i passe bitar.
3
Lag rømmedressing av rømme, eit par dråper sitron, salt og pepar.
4
Legg salat, sild, egg og løk i ei tortillalefse og ha på ønska mengde rømmedressing. Brett saman og nyt med ein gong.