Det er ikkje berre pinnekjøt og ribbe som står på matbordet i jula. Mange har gode juletradisjonar med fisk, og her har de ei flott oppskrift med kveite frå Hillersøy.
Sett steikeovn på 150 grader
Dryss på grovkverna salt på kveitefileten, og la ligge i ca. 5 minuttar.
Skyll av saltet i kaldt vatn og tørk fileten med tørkepapir.
Skjær kveitefileten i serveringsstykker og legg stykkene på steikebrett med bakepapir.
Bak i ovn i 8-12 minuttar.
Server med ditt juletilbehøyr: Kålrotstappe, mandelpoteter og ertestuing! Topp med persille.
Ingredients
Directions
Sett steikeovn på 150 grader
Dryss på grovkverna salt på kveitefileten, og la ligge i ca. 5 minuttar.
Skyll av saltet i kaldt vatn og tørk fileten med tørkepapir.
Skjær kveitefileten i serveringsstykker og legg stykkene på steikebrett med bakepapir.
Bak i ovn i 8-12 minuttar.
Server med ditt juletilbehøyr: Kålrotstappe, mandelpoteter og ertestuing! Topp med persille.