Prøv italiensk salat frå Arne Brimi. Nyt ein god salat med rotgrønsaker og skinke. Denne mengda er beregna for 6-8 porsjonar.
Start med majonesen. Sett alt du treng på kjøkkenbenken i god tid før du sett i gang. Alle ingrediensane, samt bolle og visp, skal ha same temperatur. Rør saman eggeplome og sennep. Pisk inn olja. Først nesten dråpevis, og så i ei tynn stråle. Pass på at majonesen heile tida er glatt og blank. Ha i sitronsaft og smak til med litt salt, og vipps, så har du ein nydeleg majones!
Finkutt kål og løk, og riv gulrøtter.
Bland saman like delar majones og kefir, og ha i grønsakene.
Du kan servere skinka vedsidan av (som på biletet), men dersom du ønskar den oppi salaten, kan du kunne den i fine bitar og blande inn.
Prøv gjerne italiensk salat på ei god skive med rugbrød.
Ingredients
Directions
Start med majonesen. Sett alt du treng på kjøkkenbenken i god tid før du sett i gang. Alle ingrediensane, samt bolle og visp, skal ha same temperatur. Rør saman eggeplome og sennep. Pisk inn olja. Først nesten dråpevis, og så i ei tynn stråle. Pass på at majonesen heile tida er glatt og blank. Ha i sitronsaft og smak til med litt salt, og vipps, så har du ein nydeleg majones!
Finkutt kål og løk, og riv gulrøtter.
Bland saman like delar majones og kefir, og ha i grønsakene.
Du kan servere skinka vedsidan av (som på biletet), men dersom du ønskar den oppi salaten, kan du kunne den i fine bitar og blande inn.
Prøv gjerne italiensk salat på ei god skive med rugbrød.