Med pølser og melboller - 6 porsjoner. Passar godt kalde kvelder rundt bålet eller bålpanna.
Start med melbollerøren. Visp egg. Tilsett melk, mel, saltog persille. Rør til klumpfri røre. Mens røren hviler, lages suppen.
Ha vann, grønnsaksbuljong og byggryn i en suppegryte. Heng suppegryten over bålet mens du kutter poteter, gulrøtter, kålrot og persillerot. Ha dette over i gryta. Når potetene er nesten møre, tilsettes pølsebiter og oppkuttet purre.
Legg melbollerøren varsomt med liten skje oppi suppen. Suppen må ikke fosskoke. Melbollene er ferdig når de flyter opp.
Kjelde: Espegard
Du finn bålpanne frå Espegard i følgande butikkar:
Obs Bygg Førde
Obs Bygg Volda
Obs Bygg Ulsteinvik
Obs Bygg Digernes
Obs Bygg ålesund
Obs Bygg Molde
Obs Bygg kristiansund
Obs Bygg orkanger
Ingredients
Directions
Start med melbollerøren. Visp egg. Tilsett melk, mel, saltog persille. Rør til klumpfri røre. Mens røren hviler, lages suppen.
Ha vann, grønnsaksbuljong og byggryn i en suppegryte. Heng suppegryten over bålet mens du kutter poteter, gulrøtter, kålrot og persillerot. Ha dette over i gryta. Når potetene er nesten møre, tilsettes pølsebiter og oppkuttet purre.
Legg melbollerøren varsomt med liten skje oppi suppen. Suppen må ikke fosskoke. Melbollene er ferdig når de flyter opp.
Kjelde: Espegard
Du finn bålpanne frå Espegard i følgande butikkar:
Obs Bygg Førde
Obs Bygg Volda
Obs Bygg Ulsteinvik
Obs Bygg Digernes
Obs Bygg ålesund
Obs Bygg Molde
Obs Bygg kristiansund
Obs Bygg orkanger