Kveite er ein av favorittane på grillen, og den blir ekstra god når du trekker den i litt saltvatn. Du kan nytte dei grønsakene du ønsker, men her har du nokre tips. Nyt sommaren uansett vêrmelding!
Legg kveitefiletane på eit fat, bland saman salt og vatn og pensle på filetane. La det trekke i 10 min.
Tørk av kveitefiletane med tørkepapir.
Pensle filetane med olivenolje, og grill i ca. 2-3 min. på kvar side.
Skjær paprika i litt breie strimlar, og squash og aubergine i skiver. Kutt av endene på asparges.
Pensle grønsakene med olivenolje og steik dei på grill vedsidan av kveitefiletane. Dryss på salt og pepper til slutt.
Server gjerne med ovnsbakte poteter og/eller focaccia!
Ingredients
Directions
Legg kveitefiletane på eit fat, bland saman salt og vatn og pensle på filetane. La det trekke i 10 min.
Tørk av kveitefiletane med tørkepapir.
Pensle filetane med olivenolje, og grill i ca. 2-3 min. på kvar side.
Skjær paprika i litt breie strimlar, og squash og aubergine i skiver. Kutt av endene på asparges.
Pensle grønsakene med olivenolje og steik dei på grill vedsidan av kveitefiletane. Dryss på salt og pepper til slutt.
Server gjerne med ovnsbakte poteter og/eller focaccia!