For deg som held grillen i drift året rundt - grilla klippfisk frå SolundMat er ei fantastisk smaksoppleving.
Skjer auberginen i terningar og fres den saman med ca 2 fedd finhakka kvitlauk. Steik på middels varme til dei er godt stekt og litt sprø. Smak til med salt og pepar.
Det er viktig at klippfisken som du skal grille er godt utvatna, minst to-tre døgn.
Skjer fisken i serveringsstykker. Pensle stykkene med olivenolje og legg dei rett på grillen. Steik nokon minuttar på kvar side til fint grilla.
Varm opp 3 ss olivenolje i ei panne. Tilsett resten av kvitlauken og surr den lett. Hell oljen over klippfisken, dryss over nykverna pepar, og eventuelt salt avhengig av kor godt du har vatna ut fisken.
Server den grilla klippfisken med aubergine, tapenade og gjerne ovnsbakte cherrytomater og stekte potetskiver. Pynt med frisk koriander.
Ingredients
Directions
Skjer auberginen i terningar og fres den saman med ca 2 fedd finhakka kvitlauk. Steik på middels varme til dei er godt stekt og litt sprø. Smak til med salt og pepar.
Det er viktig at klippfisken som du skal grille er godt utvatna, minst to-tre døgn.
Skjer fisken i serveringsstykker. Pensle stykkene med olivenolje og legg dei rett på grillen. Steik nokon minuttar på kvar side til fint grilla.
Varm opp 3 ss olivenolje i ei panne. Tilsett resten av kvitlauken og surr den lett. Hell oljen over klippfisken, dryss over nykverna pepar, og eventuelt salt avhengig av kor godt du har vatna ut fisken.
Server den grilla klippfisken med aubergine, tapenade og gjerne ovnsbakte cherrytomater og stekte potetskiver. Pynt med frisk koriander.