Gratinert kvit bacalao

hvit bacalao lokalmat oppskrift

Næringsrik og smakfull oppskrift på gratinert kvit bacalao for 3-4 personar, eller ein veldig sulten. Oppskrift frå Volda Mat - spør etter bacalao frå Volda Mat i din Coop Nordvest-butikk.

 To pakkar kvit bacalao frå Volda Mat As
 Eldfast form
 Soltørka tomat (2 stk)
 Om du vil, 150g bacon i terningar
 Persille til å strø på toppen
1

Sett steikeomnen på 200 grader varmluft

2

Ta to flak soltørka tomat, og kutt denne i små, passande bitar. Vend deretter den soltørka tomaten inn i bacalaoen slik at den blir jamnt fordelt.

3

Strø cirka 150g med baconterningar over bacalaoen

4

Sett bacalaoen inn i omnen i om lag 30 minutt

5

Strø over persille eller ruccola før servering

Ingredients

 To pakkar kvit bacalao frå Volda Mat As
 Eldfast form
 Soltørka tomat (2 stk)
 Om du vil, 150g bacon i terningar
 Persille til å strø på toppen

Directions

1

Sett steikeomnen på 200 grader varmluft

2

Ta to flak soltørka tomat, og kutt denne i små, passande bitar. Vend deretter den soltørka tomaten inn i bacalaoen slik at den blir jamnt fordelt.

3

Strø cirka 150g med baconterningar over bacalaoen

4

Sett bacalaoen inn i omnen i om lag 30 minutt

5

Strø over persille eller ruccola før servering

Notes

Gratinert kvit bacalao