Enkel å lage, og frisk og syrleg på smak. Denne potetsalaten med vintereple og sylteagurk er nydeleg attåt spekemat, lammerull og røykelaks. Komplimenter den også med ein søt raudbetesalat og dei andre oppskriftene på bloggen vår, og julefrukosten blir komplett.
8-10 stk. kokefaste poteter
1/3 purreløk i tynne ringer
1 norsk vintereple i små terningar
150 g grovhakka sylteagurk
sylteagurklake
2,5 dl seterrømme
5 ss majones
salt og pepar
1
Til dressingen blandar du saman rømme, majones og sylteagurklake. Smak til med salt og pepar.
2
Bland deretter resten av ingrediensane saman med dressingen. Smak til ein siste gong om den treng meir salt og pepar.
3
Pynt med rød karse.
Ingredients
8-10 stk. kokefaste poteter
1/3 purreløk i tynne ringer
1 norsk vintereple i små terningar
150 g grovhakka sylteagurk
sylteagurklake
2,5 dl seterrømme
5 ss majones
salt og pepar
Directions
1
Til dressingen blandar du saman rømme, majones og sylteagurklake. Smak til med salt og pepar.
2
Bland deretter resten av ingrediensane saman med dressingen. Smak til ein siste gong om den treng meir salt og pepar.
3
Pynt med rød karse.