200 g jordbær
200 g cherrytomatar
0,50 rødløk
1 rød chili
1 neve basilikumblader
3 ss extra vigin olivenolje
1 ss eplesidereddik
1 ts flytende honning
salt og pepper
3 ss pinjekjerner , ristet
Slik gjer du:
1
Skjær tomatane i båtar, jordbær i bitar og raudløk i tynne båtar. Finhakk chilli.
2
Skyll og rens jordbæra og ha dei i ein bolle saman med tomat, raudløk, chili og basilikum.
3
Vend salaten forsiktig saman. Rør saman olivenolje, eddik og honning, og smak til med salt og pepper.
4
Drypp dressingen over salaten, og dryss dei rista pinjekjernene over.
Ingredients
200 g jordbær
200 g cherrytomatar
0,50 rødløk
1 rød chili
1 neve basilikumblader
3 ss extra vigin olivenolje
1 ss eplesidereddik
1 ts flytende honning
salt og pepper
3 ss pinjekjerner , ristet
Directions
Slik gjer du:
1
Skjær tomatane i båtar, jordbær i bitar og raudløk i tynne båtar. Finhakk chilli.
2
Skyll og rens jordbæra og ha dei i ein bolle saman med tomat, raudløk, chili og basilikum.
3
Vend salaten forsiktig saman. Rør saman olivenolje, eddik og honning, og smak til med salt og pepper.
4
Drypp dressingen over salaten, og dryss dei rista pinjekjernene over.