For ein noko sunnare, meir barnevenleg, og meir fargerik tacorett anbefaler vi denne spreke fredagstacoen med fisk frå Hillersøy. Oppskrift frå Spiis.
Stek fisken på middels varme i litt smør eller olje. Dryss over dill, fennikelfrø, salt og pepper.
Når fisken er nesten gjennomstekt, snur du den og setter så hele panna på bordet. Så kan folk forsyne seg sjøl.
Høvle stangselleri og reddik i tynne skiver. Ha alt i en bolle og vend det inn i mager kesam med sitronsmak.
Sett fram speltlomper eller andre lefser/lomper du liker, og hakk opp rikelig med bladpersille.
Så er det bare å kose seg!
Ingredients
Directions
Stek fisken på middels varme i litt smør eller olje. Dryss over dill, fennikelfrø, salt og pepper.
Når fisken er nesten gjennomstekt, snur du den og setter så hele panna på bordet. Så kan folk forsyne seg sjøl.
Høvle stangselleri og reddik i tynne skiver. Ha alt i en bolle og vend det inn i mager kesam med sitronsmak.
Sett fram speltlomper eller andre lefser/lomper du liker, og hakk opp rikelig med bladpersille.
Så er det bare å kose seg!