Fisketaco

For ein noko sunnare, meir barnevenleg, og meir fargerik tacorett anbefaler vi denne spreke fredagstacoen med fisk frå Hillersøy. Oppskrift frå Spiis.

 

 600g skinn- og beinfri filet lokalprodusert fisk frå Hillersøy
 smør eller olje til steking
 dill
 fennikelfrø
 salt og pepper
 stangselleri
 reddik
 bladpersille
 kesam med sitron speltlomper
Slik gjer du
1

Stek fisken på middels varme i litt smør eller olje. Dryss over dill, fennikelfrø, salt og pepper.

2

Når fisken er nesten gjennomstekt, snur du den og setter så hele panna på bordet. Så kan folk forsyne seg sjøl.

3

Høvle stangselleri og reddik i tynne skiver. Ha alt i en bolle og vend det inn i mager kesam med sitronsmak.

4

Sett fram speltlomper eller andre lefser/lomper du liker, og hakk opp rikelig med bladpersille.

5

Så er det bare å kose seg!

Ingredients

 600g skinn- og beinfri filet lokalprodusert fisk frå Hillersøy
 smør eller olje til steking
 dill
 fennikelfrø
 salt og pepper
 stangselleri
 reddik
 bladpersille
 kesam med sitron speltlomper

Directions

Slik gjer du
1

Stek fisken på middels varme i litt smør eller olje. Dryss over dill, fennikelfrø, salt og pepper.

2

Når fisken er nesten gjennomstekt, snur du den og setter så hele panna på bordet. Så kan folk forsyne seg sjøl.

3

Høvle stangselleri og reddik i tynne skiver. Ha alt i en bolle og vend det inn i mager kesam med sitronsmak.

4

Sett fram speltlomper eller andre lefser/lomper du liker, og hakk opp rikelig med bladpersille.

5

Så er det bare å kose seg!

Fisketaco