Fiskekaker frå Volda Mat med asiatisk vri

fiskekaker volda mat asiatisk vri oppskrift lokalmat avent digital
VanskelegheitsgradEnkel

Saftige fiskekaker frå Volda Mat gjer seg særs godt i denne asiatisk inspirerte middagsretten, som er både barnevenleg og full av spennande smakar. Oppskrifta kjem frå Kent Ole Strømsøy ved Restaurant Bryggekanten.

 8 stk fiskekaker fra Volda Mat
 200 gr glassnudlar
 12 cherrytomatar
 1 mango
 1 raudlauk
 2 vårlauk
 1 lime
 0,5 potte koriander
 2 ss sesamfrø (svarte og kvite)
Dressing
 2 ss fiskesaus
 2 ss soyasaus
 2 ss sukker
 3 ss limesaft
 1 rød chili
1

Kok nudlane som anvist på pakken.

2

Del tomatane i fire, og skjær raudlauk og vårlauk i passande bitar.

3

Finhakk chili og bland alle ingrediensane til dressingen. Rør sammen til sukkeret har løyst seg opp.

4

Bland grønnsakene sammen med nudlene og dressingen. Topp med koriander og sesamfrø.

5

Steik fiskekakene fra Volda mat 2-3 minutter på kver side.

Tre dei på spyd og garnér over nudlesalaten.

Ingredients

 8 stk fiskekaker fra Volda Mat
 200 gr glassnudlar
 12 cherrytomatar
 1 mango
 1 raudlauk
 2 vårlauk
 1 lime
 0,5 potte koriander
 2 ss sesamfrø (svarte og kvite)
Dressing
 2 ss fiskesaus
 2 ss soyasaus
 2 ss sukker
 3 ss limesaft
 1 rød chili

Directions

1

Kok nudlane som anvist på pakken.

2

Del tomatane i fire, og skjær raudlauk og vårlauk i passande bitar.

3

Finhakk chili og bland alle ingrediensane til dressingen. Rør sammen til sukkeret har løyst seg opp.

4

Bland grønnsakene sammen med nudlene og dressingen. Topp med koriander og sesamfrø.

5

Steik fiskekakene fra Volda mat 2-3 minutter på kver side.

Tre dei på spyd og garnér over nudlesalaten.

Notes

Fiskekaker frå Volda Mat med asiatisk vri