Saftige fiskekaker frå Volda Mat gjer seg særs godt i denne asiatisk inspirerte middagsretten, som er både barnevenleg og full av spennande smakar. Oppskrifta kjem frå Kent Ole Strømsøy ved Restaurant Bryggekanten.
Kok nudlane som anvist på pakken.
Del tomatane i fire, og skjær raudlauk og vårlauk i passande bitar.
Finhakk chili og bland alle ingrediensane til dressingen. Rør sammen til sukkeret har løyst seg opp.
Bland grønnsakene sammen med nudlene og dressingen. Topp med koriander og sesamfrø.
Steik fiskekakene fra Volda mat 2-3 minutter på kver side.
Tre dei på spyd og garnér over nudlesalaten.
Ingredients
Directions
Kok nudlane som anvist på pakken.
Del tomatane i fire, og skjær raudlauk og vårlauk i passande bitar.
Finhakk chili og bland alle ingrediensane til dressingen. Rør sammen til sukkeret har løyst seg opp.
Bland grønnsakene sammen med nudlene og dressingen. Topp med koriander og sesamfrø.
Steik fiskekakene fra Volda mat 2-3 minutter på kver side.
Tre dei på spyd og garnér over nudlesalaten.