Fiskeburger med fiskekarbonade

oppskrift burger lokalmat fiskeburger volda mat

Ein litt sunnare hamburger med fiskekarbonade frå Volda Mat - prøv den med raudlauk, agurk og tomat, eller gjerne med sylta raudløk.

 1 pakke fiskekarbonade frå Volda Mat As, 500g
 Sprø salatblad (hjartesalat eller kinakål)
 1 stk raudlauk, tomat eller agurk om ynskjeleg
 Aioli, dressing eller anna ynskt tilbehør
1

Del opp salaten og resten av tilbehøret i passande bitar

2

Steik fiskekarbonadene med litt smør eller olje i steikepanne
på middels sterk varme i cirka 4 minutt

3

Varm opp grovt hamburgerbrød i brødristar eller steikeomn på 200 grader i 2-3 minutt

4

Monter burgeren på ynskt måte, og hugs å tagge Instagram-biletet med #smaksglede 🙂

Ingredients

 1 pakke fiskekarbonade frå Volda Mat As, 500g
 Sprø salatblad (hjartesalat eller kinakål)
 1 stk raudlauk, tomat eller agurk om ynskjeleg
 Aioli, dressing eller anna ynskt tilbehør

Directions

1

Del opp salaten og resten av tilbehøret i passande bitar

2

Steik fiskekarbonadene med litt smør eller olje i steikepanne
på middels sterk varme i cirka 4 minutt

3

Varm opp grovt hamburgerbrød i brødristar eller steikeomn på 200 grader i 2-3 minutt

4

Monter burgeren på ynskt måte, og hugs å tagge Instagram-biletet med #smaksglede 🙂

Fiskeburger med fiskekarbonade