Fisk i lefse

Coop Nordvest - norske oppskrifter - Lokale smakar - tradisjonsmat - lokalmat - norsk mat - matkultur - kortreist mat - norsk matprodusent - tradisjonelle smaksoppleveingar - lokalmatprodukt - lokalmatprodusentar

Inkluder fisk i lefse på koldtbordet. Det er enkelt å lage retten, og den har mykje gode og sterke smakar.

 

 4 Snøfrisk eller rømme
 2 dijonsennep eller estragonsennep
 Ørret eller laks, røykt eller bakt
 Dill
 Grøn salat
 4 Gode lefser
Slik gjer du
1

Rør sammen Snøfrisk eller rømme og sennep.

2

Smak til slik at du får ein passe sterk sennepssmak. Bland gjerne inn finhakka dill, eller andre urter du likar.

3

Smør blandinga utover lefsene, og legg på tynne skiver fisk saman med sprø salatblad.

4

Rull saman lefsene, og skjær i passelege serveringsstykker.

Ingredients

 4 Snøfrisk eller rømme
 2 dijonsennep eller estragonsennep
 Ørret eller laks, røykt eller bakt
 Dill
 Grøn salat
 4 Gode lefser

Directions

Slik gjer du
1

Rør sammen Snøfrisk eller rømme og sennep.

2

Smak til slik at du får ein passe sterk sennepssmak. Bland gjerne inn finhakka dill, eller andre urter du likar.

3

Smør blandinga utover lefsene, og legg på tynne skiver fisk saman med sprø salatblad.

4

Rull saman lefsene, og skjær i passelege serveringsstykker.

Notes

Fisk i lefse