Ein frisk og smaksrik salat som gjer seg like godt i januar som på 17. mai. Med fenalår av villsau eller kanskje geit er du sikra fornøgde gjestar. Oppskrift frå Spiis.
Ha olivenoljen i en bolle og pisk inn grov sennep.
Skjær potetene i små terninger, og vend dem inn i oljen sammen med litt salt og pepper. La dette stå litt før du bruker det, da blir det mer smak i potetene.
Bland inn finskåret fenalår og hakket gressløk, og fordel salaten på skiver av fast ost. Her er brukt en krydret ost fra Beito Ysteri.
Pynt med friske urter, gjerne estragon.
Du kan også legge alt på en tynn brødskive og lune litt i ovn før serving.
Ingredienser
Ingredients
Directions
Ha olivenoljen i en bolle og pisk inn grov sennep.
Skjær potetene i små terninger, og vend dem inn i oljen sammen med litt salt og pepper. La dette stå litt før du bruker det, da blir det mer smak i potetene.
Bland inn finskåret fenalår og hakket gressløk, og fordel salaten på skiver av fast ost. Her er brukt en krydret ost fra Beito Ysteri.
Pynt med friske urter, gjerne estragon.
Du kan også legge alt på en tynn brødskive og lune litt i ovn før serving.
Ingredienser