Det er sesong for fårikål, og siste torsdagen i september er Fårikålens dag! Nyt denne tradisjonelle oppskrifta på Fårikål saman med familien. Hugs at ho smakar endå betre dagen etterpå, så lag rikeleg i gryta! Oppskrifta er rekna for 4 personar, så denne kan du dobble og tilpasse slik du måtte ønske.
Del kålen i båtar, og legg kjøt og kål lagvis i ei stor gryte. Strø salt og pepper mellom laga.
Ha i vatn i gryta og kok opp under lokk. Skru ned varmen og la alt trekke i 2-3 timar, under lokk.
Fårikålen er ferdig når kjøtet detter av beinet. Det er betre å trekke for lenge enn for lite. Server med kokte poteter og nyt!
Ingredients
Directions
Del kålen i båtar, og legg kjøt og kål lagvis i ei stor gryte. Strø salt og pepper mellom laga.
Ha i vatn i gryta og kok opp under lokk. Skru ned varmen og la alt trekke i 2-3 timar, under lokk.
Fårikålen er ferdig når kjøtet detter av beinet. Det er betre å trekke for lenge enn for lite. Server med kokte poteter og nyt!