Eplekake er godt til dessert! Denne oppskrifta er frå SPiiS godt med Arne Brimi.
Visp saman egg og sukker til eggedosis.
Bland saman mjøl og bakepulver.
Smelt smøret og kok opp mjølka i det. Sett til side.
Ha mjølkeblandinga i eggedosisen, og vend inn mjøl og bakepulver. Det skal siktes inn litt etter litt.
Hell massen over i ei smurt kakeform, og dytt eplebitene godt ned i kaka. Her kan du også nytte eplebåtar som først er steikt gylne i litt smør og sukker, og så drysset med kanel. Det blir ekstra godt!
Steik eplekaka på 175 grader i 35-40 minutter.
Ingredients
Directions
Visp saman egg og sukker til eggedosis.
Bland saman mjøl og bakepulver.
Smelt smøret og kok opp mjølka i det. Sett til side.
Ha mjølkeblandinga i eggedosisen, og vend inn mjøl og bakepulver. Det skal siktes inn litt etter litt.
Hell massen over i ei smurt kakeform, og dytt eplebitene godt ned i kaka. Her kan du også nytte eplebåtar som først er steikt gylne i litt smør og sukker, og så drysset med kanel. Det blir ekstra godt!
Steik eplekaka på 175 grader i 35-40 minutter.