Eggerøre passar seg både til frokost og lunsj, samt jul og påske. No går vi mot 17. mai, der eggerøra også er eit populært tilbehøyr! Her får de ei fin oppskrift på krema eggerøre, av dyktige kjøkkensjef på Quality Hotel Florø, Kent Ole Strømsøy!
Pisk saman egg, fløyte og salt i ein bolle.
Forvarm steikepanne på middels varme, tilsett smør og eggeblanding. Rør heile tida med ein slikkepott for kremaktig eggerøre.
Eggerøra steiker gjerne litt etter du har tatt den av panna, det er derfor viktig å få røra over i ein kald bolle for å avkjøle raskt, slik at du stopper steikeprosessen.
Ingredients
Directions
Pisk saman egg, fløyte og salt i ein bolle.
Forvarm steikepanne på middels varme, tilsett smør og eggeblanding. Rør heile tida med ein slikkepott for kremaktig eggerøre.
Eggerøra steiker gjerne litt etter du har tatt den av panna, det er derfor viktig å få røra over i ein kald bolle for å avkjøle raskt, slik at du stopper steikeprosessen.