Djevelegg er enkel, god og fargerik fingermat, og eignar seg godt til tapas. Både som ein rett i seg sjølv, men også som tilbehøyr til både fisk og kjøtt. Denne oppskrifta har vi fått frå Rørosmat som har brukt både Røros-rømme og Rørosmajones i oppskrifta. Egga er naturleg pynta med rogn og riven tørka reinsdyrkjøtt på toppen.
Kok egg str L frå Galåvolden Gård i 8 minuttar (litt smilande) og avkjøl.
Skrell og del egga i 2.
På 3 av egga tek du ut den gule plomma og tilset rømma, majones, sennep og krydder. Rør til ei jamn masse. Legg massen tilbake i egga. Pynt med persille og riven, tørka reinsdyrkjøtt.
Ingredients
Directions
Kok egg str L frå Galåvolden Gård i 8 minuttar (litt smilande) og avkjøl.
Skrell og del egga i 2.
På 3 av egga tek du ut den gule plomma og tilset rømma, majones, sennep og krydder. Rør til ei jamn masse. Legg massen tilbake i egga. Pynt med persille og riven, tørka reinsdyrkjøtt.