Djevelegg frå Galåvolden Gård


Djevelegg frå Galåvolden Gård

Djevelegg er enkel, god og fargerik fingermat, og eignar seg godt til tapas. Både som ein rett i seg sjølv, men også som tilbehøyr til både fisk og kjøtt. Denne oppskrifta har vi fått frå Rørosmat som har brukt både Røros-rømme og Rørosmajones i oppskrifta. Egga er naturleg pynta med rogn og riven tørka reinsdyrkjøtt på toppen.

 

 

 6 Galåegg
 2 ss Røros-rømme
 1 ss Rørosmajones
 1,5 ts sennep
 salt og pepar
 persille
 rogn
 tørka reinsdyrkjøtt
 
1

Kok egg str L frå Galåvolden Gård i 8 minuttar (litt smilande) og avkjøl.

2

Skrell og del egga i 2.

3

På 3 av egga tek du ut den gule plomma og tilset rømma, majones, sennep og krydder. Rør til ei jamn masse. Legg massen tilbake i egga. Pynt med persille og riven, tørka reinsdyrkjøtt.

Ingrediensar

 6 Galåegg
 2 ss Røros-rømme
 1 ss Rørosmajones
 1,5 ts sennep
 salt og pepar
 persille
 rogn
 tørka reinsdyrkjøtt

Slik gjer du

1

Kok egg str L frå Galåvolden Gård i 8 minuttar (litt smilande) og avkjøl.

2

Skrell og del egga i 2.

3

På 3 av egga tek du ut den gule plomma og tilset rømma, majones, sennep og krydder. Rør til ei jamn masse. Legg massen tilbake i egga. Pynt med persille og riven, tørka reinsdyrkjøtt.

Djevelegg frå Galåvolden Gård