FårikålDet er sesong for fårikål, og siste torsdagen i september er Fårikålens dag! Nyt denne tradisjonelle oppskrifta på Fårikål saman med familien. Hugs at ho smakar endå betre dagen etterpå, så lag rikeleg i gryta! Oppskrifta er rekna for 4 personar, så denne kan du dobble og tilpasse slik du måtte ønske.
Tyttebær i karamell"Å få ein karamell" kan vere eit uttrykk for å få seg ein øyrefik. Her blir ein slått, slått av fantastisk smak og konsistens som smeltar på tunga! I denne oppskrifta frå SPiiS godt med Arne Brimi, kan du kjenne den gode blandinga av friske bær og tradisjonell karamell. Oppskrifta er beregna for 6-8 porsjonar.
Varmrøykt laks på turUt på tur, aldri sur, heile året! Her har du ei fin oppskrift på turmat. Oppskrifta er frå Svanøy Røykeri, og er enkel å pakke med seg på tur. I tillegg inneheld den mykje gode råvarer!
RøyesuppeImponer med ei nydeleg suppe med ishavsrøy. Fyldig og god lunsj. Passar til 4 porsjonar.