Ta den bakte poteta til nye høgder med kortreiste poteter frå Lærdal Grønt og ein italiensk vri med parmesan, ruccola og fennikelsalami.
Fyr opp grillen og lag til eit område utan direkte varme under rista. Du kan også bake potetene i omnen på 185˚C.
Vask og tørk potetene godt. Stikk med gaffel 3-4 stadar og gni inn skalet med litt olje. Legg på indirekte varme på grillen (eller på rist i omnen). Steik til potetene til dei er møre (ca. 60 minutt).
La potetene kvile i 5 minutt. Skjer eit djupt snitt på midten og grav ut den møre innmaten med skei. Mos saman potet og smør og smak til med salt og pepar. Legg potetmosen tilbake i skalet.
Bland saman olivenolje, hvitløk, parmesan, ruccola og salt.
Dytt salamiskiver ned i bakt potet og fyll på med ruccolablandinga.
Ingredients
Directions
Fyr opp grillen og lag til eit område utan direkte varme under rista. Du kan også bake potetene i omnen på 185˚C.
Vask og tørk potetene godt. Stikk med gaffel 3-4 stadar og gni inn skalet med litt olje. Legg på indirekte varme på grillen (eller på rist i omnen). Steik til potetene til dei er møre (ca. 60 minutt).
La potetene kvile i 5 minutt. Skjer eit djupt snitt på midten og grav ut den møre innmaten med skei. Mos saman potet og smør og smak til med salt og pepar. Legg potetmosen tilbake i skalet.
Bland saman olivenolje, hvitløk, parmesan, ruccola og salt.
Dytt salamiskiver ned i bakt potet og fyll på med ruccolablandinga.