3 lokalmattips kvar veke
Velkomen til Smaksglede sin serie 3 Lokale, som kvar veke vil presentere 3 lokalmatskattar som du finn i alle eller utvalde Coop Nordvest-butikkar. Her er denne vekas smaksopplevingar.


Granola frå Lykkemat
Kvifor?
Granola frå Lykkemat er laga av norsk økologisk spelt og havre. Det er ikkje tilsatt kunstig søtningsstoff, kun norsk sommerhonning. Produkta til Lykkemat bidrar til at fleire kan velge eit økologisk alternativ, og dei aller fleste produkta er av norsk opprinnelse. Granolaen frå Lykkemat kan du tilsette i yoghurt- eller frokostblanding, eller maule som snacks.


Spekepølse frå Rørosmat
Kvifor?
Produkter frå Rørosmat er tufta på lange tradisjonar, og her får du oppleve smak av lokal rein. Spekepølse av reinsdyrkjøtt er rik på smak og passar til kvar ei anledning.


Inderøysodd
Sodd er tradisjonsmat i trøndelag. Ho blir brukt til festlegheiter og sorg, jubileum og søndagsmiddag. Denne soddoppskrifta er den same som har vore i fleire generasjonar, og ho blir betre og betre for kvar gong.